Jaarimpressie Regiegroep Duurzame Zorg 2021

Een nieuw jaar is begonnen. Hiermee is dit het ideale moment om te kijken waar we staan binnen het verduurzamen van de zorg. Dit kunnen we doen met de jaarimpressie van 2021 vanuit de regiegroep Duurzame Zorg. De groene ontwikkelinging in de zorg gaat razendsnel en hierom is het soms fijn om overzichtelijk te zien wat er in één jaar gebeurd is. 

Voor elke pijler (verlaagde CO2-uitstoot, circulaire economie, minder medicijnresten in het oppervlaktewater en een gezonde werk- en leefomgeving) staat beknopt beschreven wat de vooruitgang was in 2021. Misschien staat jouw plannen er ook tussen? Of zoek je nog een leuk idee? In de impressie kan je doorklikken zodat je meer te weten kan komen over dat ene groene idee. 

Hiernaast vind je in de jaarimpressie ook een heel hoofdstuk geweid aan het delen van kennis, zowel nationaal als internationaal! Als laatste komt er ook een vooruitblik voor 2022 langs. 

Kortom, voor iedereen is deze jaarimpressie handig en leuk om door te klikken!