08 december Ondertekening nieuwe Green Deal Samen werken aan duurzame zorg

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Amersfoort

Seats2meet Amersfoort
Stationsplein 49
3818 LE Amersfoort

De locatie bevindt zich direct rechts naast de ingang van het station

De nieuwe Green Deal Samen werken aan duurzame zorg is er! Tijdens de landelijke ondertekenbijeenkomst komen er meer dan 120 partijen uit het zorgveld deze nieuwe Green Deal ondertekenen. 

Ondertekenen

Van 10:00 tot 14:00 uur is er een doorlopende inloop waarin ondertekenaars een handtekening op het ondertekenbord zetten. Van elke ondertekening wordt een foto gemaakt die na afloop met de ondertekenaars wordt gedeeld.

Thematafels

Op locatie zijn thematafels aanwezig. Deze zijn verdeeld aan de hand van de vijf thema’s van de Green Deal. Bij de thematafels staan werkgroepleden van de Green Deal, beleidsmedewerkers van betrokken departementen en teamleden van het Programma Duurzame Zorg.

De aanwezigen kunnen aan de tafels in gesprek gaan over de thema’s, vragen stellen, netwerken en kennis uitwisselen. Deelname aan de thematafels gaat ook aan de hand van inloop en is niet tijdgebonden

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk. De deadline voor aanmelding was 22 november.